Namedropping 2013 pt. 3

Γερμανοί πειρατές υπήρχαν πάντοτε, δρούσαν στην Βαλτική, την προηγούμενη χρονιά το πολύ να τους έψαξες στα τόρρεντ γιατί έχουν πετάξει τον ντράμερ στα σκυλόψαρα. Εδώ ακούς Μπάρλoου. Η σημαία με την κολοκύθα ανεμίζει, ο Κίσκε στο τρίτο Place Vendome τραγουδά κομμάτια Ευρωπαίων AOR συνθετών και ο χορηγός θετικής ενέργειας Κάι Χάνσεν βγάζει το Gamma Ray το EP. Οι φαντεζί Gloryhammer συνειδητοποιημένοι είναι, έχουν και θαυμαστικό σε τίτλο τους, είναι για αυτή την μικρή μερίδα κόσμου και για αυτές τις λίγες αλλά υπαρκτές ώρες μας. Οι Στρατοβάριους χωρίς τον Τόλκι και ο Τόλκι σε ρόλο Ρακιντζή, απόδειξη πως η Elyze Ryd από μόνη της δεν σώζει· μόνο Nexus δηλαδή. Οι Σάξον δοκιμάζουν ακουστικό και ο Ούντο ισπανικό. Satan είναι οι τύποι από τους Σκάικλαντ με το προηγούμενο σχήμα τους, κάποιο λένε καλύτεροι κι από Σκάικλαντ. Ένα Stone Sour, 2-3 Κουίνσραιχ και 37 (τριάντα-επτά) Buckethead· αυτά παθαίνει όποιος περνάει από το σχήμα του Αξλ Ρόουζ.

Since forever listened to Six Feet Under and that wasn’t always a good thing, but: χαιρετίζεται η απόφαση του Κρις Μπαρνς να αγοράσει συνθέσεις από άλλους κιθαρίστες. Αν προσέγγισε κανείς τους Hypocrisy φέτος και είναι καλό να πει, την έχουμε πατήσει παλιά. Hatesphere όπως Damned Creed όπως Darkane ή περίπου, υπήρχε και αυτό το νεοθράς. Οι Σόιλγουορκ κυκλοφορούν διπλό λες και παλεύονταν απαραίτητα οι μονοί τους· κάποιοι όμως λένε πως αντεπεξήλθαν. Ο τραγουδιστής τους εμφανίζεται και σε κομμάτι των γυρνώ-όλη-την-Ελλάδα-όλη-όμως Bewized.  Μπασολάγνος ων, χάρηκα για το Heart of Oak των Anciients (οι Μάστοντον που θέλουμε) και για τo Black Death Horizon των Obliteration, που μαζί με τους Diskord πολεμούν για μια λιγότερο ασπρόμαυρη Νορβηγία. Grave Miasma, Sacriphyx, Tribulation, Rivers of Nihil, In Vain και Autopsy.

Οι δισκογραφικές Nuclear Winter και Sleaszy Rider ακόμη ενεργές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κάθε μια. Φυσικά κυκλοφορούν και της παλιάς και της νέας τραγουδίστριας των Νάιτγουίς, Τάργια με Άνγκρα, Τάργια με Σάρον, Τάργια σκέτη, Sirenia, Tristania και μερικά ακόμη που τελειώνουν σε -ανία. Τα ρετροθράς πολλά, έκαναν τα θηρία ένα Big 4, ίσως υπάρχει αγορά για μια Smallest 4 of All the Small περιοδεία. Faithreat, Havok, Skeletonwitch, Τoxic Ηolocaust, Violator, Gama Bomb, Εvile, Warbringer  Mutant Squad, πολλοί και με διαφορετικούς σκοπούς· από αυτά προτίμησε κάτι εκτός Αγγλόσφαιρας, θα ακούσεις κάτι καλύτερο από  Σόντομ και σίγουρα βαρύτερο από Μέγκαντεθ. Power Trip για την παραγωγή, The Resistance για τα συγκείμενα. Οι Τέσταμεντ διδάσκουν Σκόρπιονς και οι Converge το Wolverine Blues με πέντε άτομα στη φωνή· οι Nails δεν περίμεναν βέβαια τους Converge για να το μάθουν. Fleshgod Apocalypse (συμφωνικό ντεθ), Hail of Bullets (πολεμικό ντεθ), Ulcerate (νεοζηλανδικό ντεθ),  Exhumed και φυσικά Immolation (ντεθ ντεθ).

The Resistance

Αύριο το τέταρτο κομμάτι

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s